Årsfest for Horvå!

Årsfest for Horvå!


Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Det nærmer seg årsfest og vi feirer oss selv med en skikkelig fest lørdag 09.02.2019 for våre medlemmer, bedre halvdeler og sponsorer. Festen holdes på samme plass som i fjor. I Smuget på Braut! Som det står på våre hjemmesider, så oppfordrer til kontrollert galskap og rare påfunn, men Kardemomme-loven er styrende i alt vi foretar oss. Me ska vær løgnast på trening, og festa best!!!! Dette gjelder selvsagt også på årsfesten.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å komme på årsfesten. Enten du er med på de fleste treninger, sykler alene eller har vært med på noen av turene. Er det iallefall en dag der vi alle kan samles med kjekke folk, så er det på årsfesten!

Hvis det bare er 1 i husstanden som er medlem, så er følge selvsagt også invitert med!! Sponsorer kan selvsagt også ta med følge.


Praktisk informasjon.

Tid: 
19:00 (lørdag 09.02.2019)
Sted: 
Smuget på Braut
Cover/Påmelding:
100,- kr pr. person som Vippses til Horvå. Dette er også påmeldingen din. Husk navn på påmeldte i Vippsbetalingen. Dere finner oss med andre ord under: Tubakken Sykkelklubb. Eller dere kan søke opp #117190
Antrekk:  
Alt fra sykkelklær til ballkjole.
Servering:  
Det blir servert velkomst, det er drikke på bordene, men det kan være lurt å ha litt backup til utover kvelden. Farstad Catering serverer oss mat og dessert.
Underholdning: 
Det blir musikalsk underholdning av BØRST, DJ, taler, utdeling av priser og god mat. Morten gir også en rapport om rikets (Horvå) tilstand.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.