Torsdagshorvå

Torsdagshorvå


Tid


Sted

Vis kart

Trening

Så lenge ingenting annet er annonsert har vi ansvarlige fra Horvå som leder treningsturene. Det er fritt frem å stille opp på avtalt tidspunkt selv om du ikke er medlem i Tubakken Sykkelklubb.

Vi skal være en sosial arena for de som er glad i å sykle og ønsker å holde seg i form. Våre treninger skal gjennomføres med ett smil og alle kan delta.

Enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver på heltid må du variere treningen. Rolige turer er faktisk en nødvendighet. Det er fort gjort å miste perspektivet og egenverdien i idrettsgleden og mestringsfølelsen når alt skal måles og sammenliknes til enhver tid.

Treningene på torsdag og søndag skal ha en snitthastighet på ca 20 km/t. Dette sikrer at alle får en god økt som kan gjennomføres med ett smil og en kan være sosial. Tempoet styres av den som har ansvaret for treningen. Treningene skal også gjennomføres etter oppsatt tidsskjema.

Er du ny og lurer på om du klarer å holde tempoet kan du ta kontakt med noen i styret, så tar vi gjerne en tur med deg. Sykling er kjekt og noe alle kan mestre.

Treningene er som følger:

Torsdag                    19:30 – 21:00 (20 km/t snitthastighet)

Søndag                     09:00 – 11:00 (20 km/t snitthastighet langtur)


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.