Årets prisvinnere Horvå 2018

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 12. Feb 2019

Tradisjonelt har vi 3 priser, men dette året har vi en ekstra pris og vi startet med den på årsfesten.

Vi har kalt prisen årets bragd og er en oppsummering av alt vi i Horvå vil stå for. Sykkelglede, mestring, alle skal med og en prestasjon langt utover det som er forventet

Årets Bragd trengte ingen nærmere beskrivelse, men fytti grisen hun viste en ståpåvilje, umenneskelige krefter, glede og omsorg på turen over Finse. Hun viste alle i Horvå hva en kan få til når en bare vil det nok, selv om en må ned i kjelleren. Vi ble stumme av beundring. Årets bragd gikk selvsagt til May Hege Aastebøl.

Årets krank er det vi kan sammenligne med kongepokalen. Denne prisen går alltid til en person som har utmerket seg spesielt i forrige sykkelår eller over flere år. Det kan være en enkelthendelse eller innsats som går over hele året. Denne personen har vært med oss å sykle fra før Horvå ble startet opp og han har sittet i styret fra dag 1. Det sies at skal en få ting til, så kan en ikke bare drive på rein entusiasme, en må også få litt motstand for å kvalitetssikre avgjørelser. Denne personen har vært med i idrettslag lenger en lederen sin levetid og gjør ikke alltid så mye på showfaktoren, men kommer alltid med gode innspill for hva vi hele tiden må tenke på. Og som en støtte forlederen som er litt mer "happy go lucky" er det alltid ett bra virkemiddel å ha i bakhånd når det kommer spørsmål som har du gjort ditt, har du gjort datt, har du levert dette, skulle ikke dette vært på plass. Uten denne personen hadde det ikke vært like mye orden i Horvå. Han gjør en særdeles viktig og nødvendig jobb i Horvå som ikke alltid synes og han kvalitetssikrer hele tiden. Årets krank gikk til ingen ringere enn vår sekretær, Trond Andersen.


Årets støttehjul skal gå til en person som er med å bidra til sykkelglede i Horvå, mer enn å bare møte opp på trening. Årets vinner sykler og bidrar mer til sykkelmiljøet på Jæren enn det vi aner. Personen fikk en velfortjent pris i fjor også, men grunnen til han fikk årets støttehjul dette året er fordi han har begynt å gjøre mer en alt det han allerede ble belønnet for i fjor. Dette året har han tatt trenerkurs, tatt initiativ til å starte egen ungdomsgruppe og er trener selv fordi han synes det er kjekt å ha ett tilbud til ungdom i krinsen rundt Tu. I tillegg til juinor-Horvå holder han på å lage egen pumptrack i hagen som sykkelglade juniorer kan bruke. Hvis ikke dette fortjente en pris, så legger Horvå opp..... Årets støttehjul går til Bjørn Kjetil Aanonsen.


Årets ringeklokke skal gå til en person som har vist en voldsom utvikling eller har imponert oss stort. Når vi i Horvå sier utvikling, så vektlegger vi sykkelglede, oppmøte og aura rundt denne personen.  Og når det gjelder å imponere oss, så kan dette være enkelthendelse eller over tid. I år klarte vi ikke skille 2 personer, så vi har derfor valgt å dele ut to ringeklokker.


Årets første pris gikk til en person som har møtt opp ustanselig i det siste. Det er en beskjeden ung mann som gjør lite av seg, men det er fantastisk hyggelig å ha han med på tur. Han utstråler trygghet og ro og det trenger vi i en klubb som Horvå. Årets ringeklokke er selvsagt Åge Westergård.

Årets andre ringeklokke gikk til en person som sjelden er med på treninger, gjør lite av seg og antakelig ikke likte så godt å bli ropt opp på scenen…. Personen sykler mest for seg selv, men har vært med på flere Horvå-turer og vi tror denne personen liker seg godt i Horvå. Hun har også vært medlem i Horvå lenge. Hun var med på Rallervegen, har vært med på Birken, syklet Nordsjørittet og var med på festen. Hun imponerer oss stadig og Trine Damsgård fikk den 2. ringeklokken.Kommentarer

— Guest