Innkalling til ekstraordinært årsmøte.

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 16. Sep 2019

Innkalling til ekstraordinært årsmøte.

Sted:                Gymsal, Tu gamle skole

Når:                 Mandag 30. sept. kl.20.00


Saksliste.

 1. Bygging av pumptrack-bane på grusbanen ved Tu gamle skole.

  Tubakken Sykkelklubb Horvå, har nå fått tillatelse av Klepp kommune
  til bygging av en pumptrack - bane på grusbanen ved Tu gamle skole.
  Vi vil legge fram tegninger, kostnader og framdriftsplaner for dette prosjektet.

   Styret ber det ekstraordinære årsmøtet om godkjenning av dette prosjektet.
Årsmøtet i Horvå i tirsdag 19.03. kl. 20:00 på Tu gamle skule

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 18. Mar 2019

Agenda for årsmøtet:

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
 3. Velge dirigent, referent samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
 4. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.
 5. Behandle idrettslagets årsberetning, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger.
 6. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
  • Behandle forslag og saker.
  • Styrets forslag til aktiviteter som skal sponses i 2018.
 7. Treningstider innmeldt av Stig Haver
 8. Fastsette medlemskontingent.
 9. Vedta styrets forslag til budsjett
 10. Valg.
 11. Slutt.


ÅRSMØTE HORVÅ

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 17. Feb 2019

Innkalling til årsmøte i Horvå – Tubakken Sykkelklubb


Styret innkaller herved til årsmøte i Horvå -Tubakken Sykkelklubb.

Årsmøtet avholdes tirsdag den 19.03.2019 kl. 20:00 på Tu gamle skole i gymsalen. Adressen er Austvegen 46, 4341 Bryne.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 15.03.2018 til horva@horva-sk.no eller Tubakken Sykkelklubb, Postvegen 110, 4341 Bryne.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.horva-sk.no.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.


 Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Horvå Sykkelklubb.ÅRSFESTEN 2018

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 12. Feb 2019

Årets årsfest ble igjen holdt i Smuget på Braut. Tilstede var det rett under 50 personer laget av det beste kaliber Jæren har å by på.... Tradisjonen tro hadde årets festkomité ordnet en person for å åpne årsfesten. Denne gangen var det Hilde Selvikvåg som fikk æren av å klippe snoren til festen. Når hun først var til stede dro hun i gang 4-5 sanger.... Uten at vi trenger å skryte for mye kan vi si at det falt i smak hos ett feststemt publikum. Etter mat var det drøs, rikets tilstand fra presidenten og utdeling av priser. Prisene er allerede nevnt i forrige nyhetssak. ut ifra applausen var de særdeles fortjent og godt tatt i mot. Etter litt rydding var det å gjøre klar til nok ett musikalsk innslag. Vår egen Dag Olav på trommer ledet an ett feststemt "BØRST" som spilte den ene hit'en etter den andre og stemningen ble raskt elektrisk. Etter 2 sett med allsang begynte mannefallet å bli merkbart og festen avsluttet i rimelig tid. Dette ble nok en minneverdig fest og vi gleder oss allerede til neste gang! To hjul, en klubb!

Årets prisvinnere Horvå 2018

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 12. Feb 2019

Tradisjonelt har vi 3 priser, men dette året har vi en ekstra pris og vi startet med den på årsfesten.

Vi har kalt prisen årets bragd og er en oppsummering av alt vi i Horvå vil stå for. Sykkelglede, mestring, alle skal med og en prestasjon langt utover det som er forventet

Årets Bragd trengte ingen nærmere beskrivelse, men fytti grisen hun viste en ståpåvilje, umenneskelige krefter, glede og omsorg på turen over Finse. Hun viste alle i Horvå hva en kan få til når en bare vil det nok, selv om en må ned i kjelleren. Vi ble stumme av beundring. Årets bragd gikk selvsagt til May Hege Aastebøl.

Årets krank er det vi kan sammenligne med kongepokalen. Denne prisen går alltid til en person som har utmerket seg spesielt i forrige sykkelår eller over flere år. Det kan være en enkelthendelse eller innsats som går over hele året. Denne personen har vært med oss å sykle fra før Horvå ble startet opp og han har sittet i styret fra dag 1. Det sies at skal en få ting til, så kan en ikke bare drive på rein entusiasme, en må også få litt motstand for å kvalitetssikre avgjørelser. Denne personen har vært med i idrettslag lenger en lederen sin levetid og gjør ikke alltid så mye på showfaktoren, men kommer alltid med gode innspill for hva vi hele tiden må tenke på. Og som en støtte forlederen som er litt mer "happy go lucky" er det alltid ett bra virkemiddel å ha i bakhånd når det kommer spørsmål som har du gjort ditt, har du gjort datt, har du levert dette, skulle ikke dette vært på plass. Uten denne personen hadde det ikke vært like mye orden i Horvå. Han gjør en særdeles viktig og nødvendig jobb i Horvå som ikke alltid synes og han kvalitetssikrer hele tiden. Årets krank gikk til ingen ringere enn vår sekretær, Trond Andersen.


Årets støttehjul skal gå til en person som er med å bidra til sykkelglede i Horvå, mer enn å bare møte opp på trening. Årets vinner sykler og bidrar mer til sykkelmiljøet på Jæren enn det vi aner. Personen fikk en velfortjent pris i fjor også, men grunnen til han fikk årets støttehjul dette året er fordi han har begynt å gjøre mer en alt det han allerede ble belønnet for i fjor. Dette året har han tatt trenerkurs, tatt initiativ til å starte egen ungdomsgruppe og er trener selv fordi han synes det er kjekt å ha ett tilbud til ungdom i krinsen rundt Tu. I tillegg til juinor-Horvå holder han på å lage egen pumptrack i hagen som sykkelglade juniorer kan bruke. Hvis ikke dette fortjente en pris, så legger Horvå opp..... Årets støttehjul går til Bjørn Kjetil Aanonsen.


Årets ringeklokke skal gå til en person som har vist en voldsom utvikling eller har imponert oss stort. Når vi i Horvå sier utvikling, så vektlegger vi sykkelglede, oppmøte og aura rundt denne personen.  Og når det gjelder å imponere oss, så kan dette være enkelthendelse eller over tid. I år klarte vi ikke skille 2 personer, så vi har derfor valgt å dele ut to ringeklokker.


Årets første pris gikk til en person som har møtt opp ustanselig i det siste. Det er en beskjeden ung mann som gjør lite av seg, men det er fantastisk hyggelig å ha han med på tur. Han utstråler trygghet og ro og det trenger vi i en klubb som Horvå. Årets ringeklokke er selvsagt Åge Westergård.

Årets andre ringeklokke gikk til en person som sjelden er med på treninger, gjør lite av seg og antakelig ikke likte så godt å bli ropt opp på scenen…. Personen sykler mest for seg selv, men har vært med på flere Horvå-turer og vi tror denne personen liker seg godt i Horvå. Hun har også vært medlem i Horvå lenge. Hun var med på Rallervegen, har vært med på Birken, syklet Nordsjørittet og var med på festen. Hun imponerer oss stadig og Trine Damsgård fikk den 2. ringeklokken.
Årsfest for Horvå!

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 30. Jan 2019

Det nærmer seg årsfest og vi feirer oss selv med en skikkelig fest lørdag 27.01.2018 for våre medlemmer, bedre halvdeler og sponsorer. Festen holdes på en hemmelig plass, men oppmøte er ved Kåsen IL kl. 19:00 og alle festdeltakere blir fraktet til festplassen i buss. Ønsker du å kjøre, blir det opplyst om sted når du kommer til Kåsen. Det er ikke langt fra sivilisasjonen, så hvis du ønsker deg hjem før slutt, er det i høvelig taxiavstand. Som det står på våre hjemmesider, så oppfordrer til kontrollert galskap og rare påfunn, men Kardemomme-loven er styrende i alt vi foretar oss. Me ska vær løgnast på trening, og festa best!!!! Dette gjelder selvsagt også på årsfesten.


Praktisk informasjon.

Tid:                             19:00 (lørdag 27.01.2018)

Sted:                           Hemmelig, men du blir fraktet til stedet. Oppmøte Kåsen IL.

Cover:                         100,- kr pr. person som Vippses til Horvå. Dette er også påmeldingen din. Husk                                          navn på påmeldte i Vippsbetalingen

Antrekk:                      Alt fra sykkelklær til ballkjole.

Servering:                   Det blir servert velkomst, det er drikke på bordene, men det kan være lurt å   ha                                        litt backup til utover kvelden. Håland Kjøtt serverer oss sleden gris til mat.

Underholdning:           Det blir musikalsk underholdning, DJ, taler, utdeling av priser og god mat. Morten                                        gir også en rapport om rikets (Horvå) tilstand.