Om

Horvå Sykkelklubb ble startet 02.10.2012. Vi savnet ett tilbud og treningstider som passet oss, og fant ut vi kanskje burde starte vår egen klubb. I løpet av en kveldsstund var klubben startet. Etter 2 år som en Facebook-klubb, ble Horvå Sykkelklubb formelt stiftet 28.11.2014. Tirsdag 24.03.2015 ble vi formelt tatt opp i Norges Cykleforbund. Grunnet navnereglementet til Norges idrettsforbund heter vi formelt Tubakken Sykkelklubb. Men en gang en horv, alltid en horv.

Vi skal være en sosial arena for de som er glad i å sykle og ønsker å holde seg i form. Våre treninger skal gjennomføres med ett smil og skal legges opp slik alle kan delta. Vi oppfordrer til kontrollert galskap og rare påfunn, men Kardemomme-loven er styrende i alt vi foretar oss.

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Refreshing... Det har vært nye aktiviteter siden forrige gang du lastet siden