Innkalling til årsmøte i Horvå – Tubakken Sykkelklubb

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 5. Feb 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Horvå -Tubakken Sykkelklubb.

Årsmøtet avholdes tirsdag den 10.03.2020 kl. 20:00 på Tu gamle skole i gymsalen. Adressen er Austvegen 46, 4341 Bryne.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 25.02.2018 til horva@horva-sk.no eller Tubakken Sykkelklubb, Postvegen 110, 4341 Bryne.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.horva-sk.no.

Velkommen til årsmøte!

Styret i Horvå Sykkelklubb.

Innkalling til ekstraordinært årsmøte.

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 16. Sep 2019

Innkalling til ekstraordinært årsmøte.

Sted:                Gymsal, Tu gamle skole

Når:                 Mandag 30. sept. kl.20.00

Saksliste.

1. Bygging av pumptrack-bane på grusbanen ved Tu gamle skole.

Tubakken Sykkelklubb Horvå, har nå fått tillatelse av Klepp kommune
    til bygging av en pumptrack - bane på grusbanen ved Tu gamle skole.
    Vi vil legge fram tegninger, kostnader og framdriftsplaner for dette prosjektet.

Styret ber det ekstraordinære årsmøtet om godkjenning av dette prosjektet.

Årsmøtet i Horvå i tirsdag 19.03. kl. 20:00 på Tu gamle skule

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 18. Mar 2019

Agenda for årsmøtet:

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
  2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
  3. Velge dirigent, referent samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
  4. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.
  5. Behandle idrettslagets årsberetning, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger.
  6. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
    • Behandle forslag og saker.
    • Styrets forslag til aktiviteter som skal sponses i 2018.
  7. Treningstider innmeldt av Stig Haver
  8. Fastsette medlemskontingent.
  9. Vedta styrets forslag til budsjett
  10. Valg.
  11. Slutt.

ÅRSMØTE HORVÅ

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 17. Feb 2019

Innkalling til årsmøte i Horvå – Tubakken Sykkelklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Horvå -Tubakken Sykkelklubb.

Årsmøtet avholdes tirsdag den 19.03.2019 kl. 20:00 på Tu gamle skole i gymsalen. Adressen er Austvegen 46, 4341 Bryne.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 15.03.2018 til horva@horva-sk.no eller Tubakken Sykkelklubb, Postvegen 110, 4341 Bryne.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Styret i Horvå Sykkelklubb.

ÅRSFESTEN 2018

Postet av TUBAKKEN SYKKELKLUBB den 12. Feb 2019

Årets årsfest ble igjen holdt i Smuget på Braut. Tilstede var det rett under 50 personer laget av det beste kaliber Jæren har å by på.... Tradisjonen tro hadde årets festkomité ordnet en person for å åpne årsfesten. Denne gangen var det Hilde Selvikvåg som fikk æren av å klippe snoren til festen. Når hun først var til stede dro hun i gang 4-5 sanger.... Uten at vi trenger å skryte for mye kan vi si at det falt i smak hos ett feststemt publikum. Etter mat var det drøs, rikets tilstand fra presidenten og utdeling av priser. Prisene er allerede nevnt i forrige nyhetssak. ut ifra applausen var de særdeles fortjent og godt tatt i mot. Etter litt rydding var det å gjøre klar til nok ett musikalsk innslag. Vår egen Dag Olav på trommer ledet an ett feststemt "BØRST" som spilte den ene hit'en etter den andre og stemningen ble raskt elektrisk. Etter 2 sett med allsang begynte mannefallet å bli merkbart og festen avsluttet i rimelig tid. Dette ble nok en minneverdig fest og vi gleder oss allerede til neste gang! To hjul, en klubb!